Een oplossing voor elke sector

Chemicaliën, brandstoffen, afval, slib, biomassa, veevoer – Utodas meet het allemaal. En steeds meer bedrijven zien wat telemetrie kan betekenen voor hun logistieke prestatie. Onze telemetriesystemen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten vaste en vloeibare bulkgoederen in tanks, containers en silo’s. Wij zijn dan ook actief in zeer uiteenlopende sectoren: van chemie en automotive tot agribusiness, afvalmanagement en transport.

Utodas - Chemie
Utodas - Afvalmanagement

Met Utodas hebt u uw logistiek in eigen hand. Onze telemetrie-oplossingen geven u vanuit uw eigen locatie op elk moment inzicht in de actuele voorraadsituatie bij uw klanten. Aan de hand van deze data kunt u uw eigen planning maken, uw vracht- en tankwagens optimaal inzetten en fors op uw kosten besparen. Bijvoorbeeld door een groep klanten in een bepaalde regio in één keer te beleveren en ontzorgen.

Als marktleider in de Benelux is Utodas continu bezig met innovatie en optimalisatie. Onze meetsystemen zijn de afgelopen vijftien jaar doorontwikkeld tot een totaaloplossing: hardware, communicatie, dashboard, installatie én service. Omdat systemen werken als alle onderdelen samenwerken.

Steeds meer bedrijven zien wat telemetrie kan betekenen voor hun logistieke prestatie

Staat uw sector niet in de lijst? Dat is dan mogelijk een kwestie van tijd. De telemetrie-oplossingen van Utodas zijn geschikt voor in principe elk bedrijf dat werkt met bulkgoederen in tanks, IBC’s, oliedrums, afvalcontainers en silo’s. Groot of klein, onder- of bovengronds, gemaakt van metaal, kunststof, hout, beton of ander materiaal. Utodas heeft voor elke toepassing een specifieke meetoplossing – en zo niet, dan ontwikkelen we die.

Verbeter uw logistieke prestatie met Utodas